Oasis Park And Spa 4*,Spania

Oasis Park And Spa 4*,Spania
558 €

Oasis Park And Spa 4*Spania
Zborul in data de 19.06.2018,
2 adulti-1116 euro cu mic dejun
2 adulti-1162 euro cu mic dejun si cina
2 adulti -1268 euro cu 3 mese pe zi
Pachetul include:
-Cazare 7 nopti\8 zile;
-Masa ;
-Asigurarea medicala;
-Zborul tur-retur;
-Transfer aeroport-hotel-aeroport;
Hotel Oasis Park vă pune la dispoziție toate reperele importante ce poate oferi acest oraș, doar imediat după ce ați ieșit din clădire. Atât călători de afaceri cum și turiști se pot bucura de facilitățile și serviciile acestui hotel. Personalul vă urează bun venit cu ospitalitate și vă ghidează când sunteți la Hotel Oasis Park. Camerele de oaspeți sunt concepute în așa fel să vă ofere un nivel optimal de comfort cu un decor ospitalier și facilități convenabile cum ar fi balcon/terasă, uscător de păr, seif în cameră, acces internet wireless (gratuit), televizor LCD/cu plasmă. Bucurați-vă de facilitățile de recreere ale hotelului care includ spa, piscină exterioară, baie cu aburi, centru de fitness, piscină interioară, înainte de a vă retrage în camera dvs. pentru bine meritata odihnă. Hotel OasisPark combină ospitalitatea cu o ambianță plăcută pentru a vă face de neuitat sejurul în Lloret De Mar.
Hotelul adresat familiilor cu copii se afla foarte aproape de plaja Fenals, una din cele mai linistite zone din Lloret de Mar, la doar 15 minute de centrul orasului.
Hotelul Oasis Park este situat intr-o zona linistita a statiunii Lloret de Mar. Face parte din lantul hotelier GHT.
Hotelul are 2 piscine exterioare, din care una se poate acoperi pe vreme urata, sală de fitness şi spa. Centrul spa include saună, jacuzzi, o piscină interioară şi săli de masaj contra cost. Restaurantul hotelului este în regim de bufet pentru toate mesele. Hotelul oferă posibilitatea de room service, de asemenea există bar şi cafenea. Recepţia oferă pe langă serviciu de schimb valutar şi posibilitatea de închiriere maşini, precum si doctor la cerere.
Oasis Park oferă un restaurant cu bucătărie deschisă. Toate mesele sunt tip bufet. Aveţi la dispoziţie room service şi prânz la pachet.
Proprietatea oferă programe de divertisment pentru adulţi şi copii, precum şi un miniclub pentru copii, deschis vara. Hotelul pune la dispoziţie o sală de jocuri şi un poligon de tir.
EASYTOURS
REPUBLICA MOLDOVA
m.CHISINAU bd.DACIA 10 A
T.+37322999260; +37360399333
http://papagaltur.md/
easytoursmd@gmail.com
skype papagaltur.md