Hotelul Helena Dolphin 4* St.Constantine & Helena

BULGARIA 🌞 301 EU/pers TOTUL INCLUS
🚌plecarea in data de 29.06.2018
❗️Hotelul St.Constantine & Helena Dolphin 4*
Preț : 301 EU/pers TOTUL INCLUS
✅2 ADULTI – 602 EU
🏝Localizare: Această proprietate este la 1 minut pe jos față de plajă. Dolphin Hotel All Inclusive este un hotel de 4 stele situat aproape de plajă, într-un parc natural liniştit, oferind un cadru minunat pentru o vacanţă de vară în familie, pe coasta bulgară a Mării Negre. Proprietatea oferă un loc de joacă pentru copii, precum şi şezlonguri şi umbrele de soare gratuite pe plajă.
🏨Hotelul Dolphin face parte din complexul premiat Grand Hotel Varna Resort & Spa şi se află la doar 10 minute de mers cu maşina de oraşul Varna.
Regimul all-inclusive cuprinde mic dejun, prânz şi cină. Oferta include toate băuturile alcoolice şi fără alcool bulgăreşti, precum şi ceai şi cafea disponibile nonstop la barul de zi şi în timpul programului la barul de pe plajă. De asemenea, există 2 snack-baruri, 1 bar de fructe şi o gelaterie.
Se oferă camere duble, precum şi maisonette spaţioase înconjurate de verdeaţă luxuriantă pentru un sejur cu adevărat relaxant. Oaspeţii pot utiliza toate serviciile oferite în complex.
Pachetul include:
✔Cazare 6 nopti\7 zile;
✔Masa all inclusive;
✔Asigurarea medicala;
✔Autocar tur-retur;

🔛PENTRU MAI MULTE DETALII :
EASYTOURS
REPUBLICA MOLDOVA
m.CHISINAU bd.DACIA 10 A
T.+37322999260; +37360399333
http://papagaltur.md/
easytoursmd@gmail.com
skype papagaltur.md