Hotelul Royal 4* Golden Sands Bulgaria🏖️🏝️

🚌Plecarea in data de12.06.2018,
Pretul: 210 euro/pers
🔛2 adulti:420 euro
🔛2 adulti+1 copil(2-12 ani)-443 euro
*****Pachetul include:
-Cazare 6 nopti\7 zile;
-Masa all inclusive;
-Asigurarea medicala;
-Autocar tur-retur;
Hotel Royal este un hotel de 4 stele, care se bucura de o amplasare minunata la doar 300 m de plaja si imediat aproape de inima statiunii Nisipurile de Aur.
Acest hotel magnific ofera o vedere panoramica asupra intreaga statiune, precum si o selectie larga de facilitati de care le puteti alege la fata locului. Royal este confortabil situat la 300 m de plaja si este in imediata apropiere a unuia dintre cele mai mari atractii a statiunii Nisipurile de Aur – noul parc acvatic de distractii Aquapolis.
La dispozitia oaspetilor Hotelului Royal este un restaurant fantastic, o casa de bere, cu o terasa minunata, un bar in hol de relaxare, un bar la piscina si un pizza bar.
Hotel Royal este ideal atat pentru vacante individuale, cat si pentru vacante de familie.
Hotelul Royal dispune de 150 camere, unele cu privire la mare, altele cu privire la parc.
Varietate de bauturi alcoolice produse local (bere bulgara, whisky, vodca, gin, coniac), bauturi calde si racoritoare locale sunt oferite gratuit la barul la piscina intre orele 10:00a.m.- 23.00p.m.
Centrul de sport, in aer liber si piscinele acoperite, studioul de masaj si centru de frumusete ofera oaspetilor nostri conditii magnifice pentru un sejur placut si relaxare. In hotel puteti juca Biliard, Tenis de masa, puteti face gratar – servicii suplimentare pentru vizitatori.
Servici contra cost Hotel Royal : seif, bauturi alcoolice si non-alcoolice de import, baie de aburi, biliard, sauna, masaj, internet cafe, sporturi de apa.
Pentru mai multe informatii :
EASYTOURS
REPUBLICA MOLDOVA
m.CHISINAU bd.DACIA 10 A
📞T.+37322999260; +37360399333
http://papagaltur.md/
easytoursmd@gmail.com
skype papagaltur.md