ST IVAN RILSKI 4* (BANSKO)

ST IVAN RILSKI 4* (BANSKO)
227 €

ST IVAN RILSKI 4* (BANSKO)

Perioada :03.01.2016 – 09.01.2016

Pret : 227 eu \pers mic dejun
           257 eu\pers demipensiune

Pretul include :
Cazare 6 nopti
Mic dejun inclus sau demipensiune
Asigurarea medicala
Taxele de statiune incluse

Optional dupa necesitate se va achita tranportul.

Aflat la doar 5 minute de mers cu maşina de cel mai apropiat telescaun, St. Ivan Rilski este un complex rezidenţial şi de vacanţă pentru toate sezoanele, oferind unităţi de cazare mari şi funcţionale.

Tariful include acces gratuit la piscină, baia de aburi, saună şi sala de fitness, precum şi transfer gratuit la telegondolă.

Toate camerele hotelului St. Ivan Rilski sunt amenajate cu gust, cu mochetă de culoare deschisă şi mobilier din lemn de culoare închisă. De asemenea, în fiecare cameră există acces gratuit la internet.

Hotelul de 4 stele St. Ivan Rilski este amplasat în cadrul unei proprietăţii de 13.000 m² şi oferă numeroase servicii suplimentare, printre care un centru medical şi o grădiniţă.

Centrul sportiv şi de sănătate are o suprafaţă de 1.000 m² şi include un centru spa de lux şi o piscină interioară iluminată natural, cu o zonă mare de relaxare.

Aveţi la dispoziţie 2 restaurante diferite, inclusiv o mehana sau un restaurant tradiţional bulgăresc, precum şi un bar în hol.

Orăşelul Bansko se află puţin mai jos de complexul St. Ivan, la doar 15 minute de mers pe jos. Sofia, capitala Bulgariei, este la 160 km, iar graniţa cu Grecia este la 54 km