Royal Golden Sands

Royal Golden Sands
220 €

Hotelul Royal din Nisipurile de Aur este situat la circa 300 m. de plaja, la cateva minute de mers de aquaparcul Aquapolis – unul din cele mai cautate de pe litoralul bulgaresc. Hotelul se afla la distanta mica de centrul statiunii. O parte din camere beneficiaza de vedere la mare (se achita supliment), o parte din camere se bucura de vedere panoramica asupra intregii statiuni. Hotelul este inconjurat de un frumos parc, oferind conditii perfecte pentru relaxare si confort.
Hotelul Royal 4* din Nisipurile de Aur se bucura de imbunatatiri continue. In 2007 hotelul a beneficiat de renovare, iar in 2012 -2013 s-au adus cateva imbunatatiri importante hotelului cum ar fi redecorarea receptiei ,lobby bar-ului si a spatiilor exterioare. Hotelul Royal din Nisipurile de Aur se afla in apropierea mai multor magazine, restaurante si cafenele si este situat la numai 10 minute pe jos de centrul acvatic Aquapolis.
Conditiile de cazare
Hotelul Royal*** din Nisipurile de Aur este reprezentat de o cladire cu 14 niveluri, deservita de 2 lifturi. Capacitatea de cazare este in 150 camere duble. Toate camerele au suprafata de 19 mp.
Camerele duble standard dispun de aer conditionat individual, TV satelit, grup sanitar propriu cu cada sau dus, telefon, mini-frigider, uscator de par (in camera), fotoliu extensibil si balcon. La cerere se pot oferi patuturi pentru copilasi (baby-cot).Camerele duble superior – renovate in 2012 – 2013 – dispun de aceleasi facilitati, doar ca beneficiaza de mobilier nou + TV LCD Servicii si FacilitatiNou 2013 – Hotelul a fost partial renovat: Lobby si spatii exterioare, camere duble “superior”.
Pretul include:
-Cazare 7 nopti
-Transfer cu autocarul
-Masa UAL( ultra all inclusive )
Pretul este calculat pentru o persoana.