LARISSA PHASELIS PRINCESS 5* Kemer

LARISSA PHASELIS PRINCESS 5* Kemer
490 €


Larissa Phaselis Princess Resort, Tekirova – hotel Photo Larissa Phaselis Princess Resort, Tekirova – hotel Photo
Înconjurat de pini, complexul Zen Phaselis Princess este amplasat pe malul mării şi asigură o plajă privată lungă de 150 de metri. Complexul oferă 2 piscine în aer liber, tobogane de apă, 2 piscine pentru copii şi un centru spa.

Camerele amenajate elegant ale complexului Zen Phaselis Princess sunt dotate cu aer condiţionat, TV cu ecran plat cu canale prin satelit, minibar şi fierbător electric. Toate includ un balcon cu vedere la mare sau la grădină. Băile au toaletă, uscător de păr şi cadă sau duş.

Restaurantul principal serveşte mese sub formă de bufet deschis. Restaurantele à la carte, inclusiv Topkapi şi Sea Port, oferă bucate alese din diverse bucătării. Vă puteţi bucura de o cină romantică pe terasa cu vedere la mare. Proprietatea include 7 baruri şi o cafenea.

Facilităţile spa includ baie turcească, baie de aburi, saună, masaje şi tratamente de înfrumuseţare. De asemenea, hotelul oferă un centru de fitness. Echipa de divertisment organizează activităţi pe perioada zilei şi prezintă spectacole în fiecare seară.

Oraşul antic Phaselis este la 6 km de complex. Aeroportul din Antalya se află la 78 km.

Pachetul este calculat pentru 1 persoana si includ :
Cazare 7 zile/6 nopti
Masa UALL inclusive
Zbor Chisinau-Antalya-Chisinau
Asigurarea medicala
Transfer aeroport hotel