Pallini Beach Hotel 4*, HB

Pallini Beach Hotel 4*, HB
460 €

Informatii folositoare
Plaja Proprie, cu nisip (una dintre cele mai bune plaje din peninsula Kassandra). Sezlonguri si umbrele – contra cost, prosoape de plaja – contra cost + garantie (schimbarea prosoapelor – de 4 ori pe saptamana).
Facilitati hotel
Restaurant principal, restaurant cu autoservire, o taverna pe plaja, un bar central (seri – muzica live), snack bar in cladirea principala, un bar pe plaja si unul la piscina, piscina cu sectiune pentru copii (apa de mare), sezlonguri si umbrele la piscina – gratuit , piscina interioara (apa dulce), o discoteca in cadrul unui dom de sticla, teleholl, mini-market, magazin de bijuterii si magazin de suveniruri, servicii de spalatorie, casa de schimb valutar, acces internet (contra cost), acces internet Wi-Fi la receptie (taxa suplimentara), cinema ( Iulie-August), slot machines, o sala pentru jocuri de carti, inchiriere biciclete (la hotel Athos Palace), o capela, parcare
Pentru copii
Sectiune pentru copii in piscina (apa de mare), loc de joaca, mini-club (4-12 ani), babysitting (la cerere), seara de divertisment, discoteca, alimente pentru copii, scaune pentru copii in restaurantul principal.
Salon de frumusete Beauty & Nail Studio Escape
Salon de frumusete, sauna, masaj, programe de tratament impotriva celulitei, masaj pentru fata si corp, masaj de relaxare, reflexoterapie, tratamente impotriva ridurilor, tratamente faciale, terapie cu ciocolata ,manichiura, pedichiura, etc
Conferinte si Evenimente- Servicii
3 sali de conferinte cu o capacitate de : 200 de persoane (290 mp), 100 de persoane (130 mp) si 70 de persoane. (49 mp). Pot fi transformate in sali de banchet pentru 450, 200 si 110 de persoane.
Pretul include :
Sejur de 7 nopti 8 zile
Camera Dubla
Masa HB (micul dejun si cina)
Transport autocar
Pretul este calculat pentru 1 persoana .