Aquila Elounda Village 5*

Aquila Elounda Village 5*
870 €

Localizare
Hotelul este situat la nord-est de insula Creta, pe Golful Mirabello, la 3 km de satul Elounda, la 7 km de orasul Agios Nikolaos, si la 65 km de aeroport „Nikos Kazantzakis” (Heraklion).

Hotelul dispune de 208 camere: Doubles GV, Bungalows SV/GV, Romantic Bungalows GV.
Doubles Garden View (~31 mp): este situat la etajul 1 si la etajul al 3 al cladirii principale.
Facilitatile camerelor: aer conditionat / incalzire, TV cu ecran plat (LCD 21″ prin satelit), radio, mini sistem Hi-Fi, CD-player, DVD-player (la cerere, CD / DVD-Library), aprovizionare de mini-bar (contra taxa), telefon linie directa, seif (gratuit), baie / cabina de dus, set exclusiv de baie, uscator de par, alegerea pernelor, halate de baie si papuci, aparat de facut ceai/cafea, balcon / terasa. Poate gazdui pana la 3 persoane. Vedere spre gradina.
Bungalow Sea View/Garden View (~28 mp, inclusiv balcon): Include un dormitor, o baie construita din marmura, terasa / balcon, cu vedere spre mare sau spre gradina. Mobilier din lemn, interior in nuante de albastru si alb (in bungalow cu vedere spre mare, etajul al doilea) si in culori de verde masliniu (in camere cu vedere spre gradina). Poate gazdui pana la 3 persoane.
Romantic Bungalow Garden View (~28 кв.м, inclusiv balcon): Situat la primul etaj ce este inconjurat de gradini. Pat matrimonial elegant, o baie de marmura, vedere spre gradina. Dormitor intr-un decor romantic: pat cu cupola, un telefon – radio, lampi cu o iluminare intima, canapea pentru doua persoane, interioru decorat cu lumanari. Poate gazdui – pana la 2 persoane.
La sosire: bautură de bun venit.

Pretul include :
-Sejur de 7 nopti
-Masa ALL inclusive
-Zbor Chisinau-Heraklion-Chisinau

Pretul este calculat pentru 1 persoana.