Agionissi Resort Hotel 4*

Agionissi Resort Hotel 4*
280 €

Agionissi Resort este un hotel prietenos cu mediul aflat pe malul mării, pe insula Amouliani. Agionissi oferă camere însorite, dotate cu aer condiţionat, precum şi un teren de fotbal pentru echipe de câte 5 jucători, un teren de tenis şi un centru spa.

Camerele de la Agionissi oferă decor tradiţional, balcon, TV prin satelit, minibar și seif. Unele dintre ele sunt au şi chicinetă.

Oaspeții se pot răsfăța la Beauty Haven, centrul spa al hotelului, care pune la dispoziție hamam, piscină interioară și cadă cu hidromasaj.

Plaja cu nisip și pietricele se află la numai câțiva metri de hotel. Oaspeții au la dispoziție, de asemenea, o piscină cu secţiune separată pentru copii.

Restaurantul serveşte delicatese de casă şi mâncăruri din peşte proaspăt, preparate cu ingrediente locale. La cină, oaspeții au la dispoziție un meniu cu 5 feluri de mâncare. Barul de la piscină oferă zilnic băuturi înviorătoare. Micul dejun grecesc este servit, de asemenea, în fiecare zi.

Complexul se află la 1,5 km de centrul satului Amouliani. Proprietatea oferă Wi-Fi gratuit în zonele publice, precum și parcare gratuită.

Pretul include :
Cazare 7 nopti /8 zile
Transport tur-retur autobus
Masa HB ( 2 ori pe zi )
Pretul este calculat pentru o persoana.(luna iunie)