Aegean Melathron Hotel 5*

Aegean Melathron Hotel 5*
470 €

Hotel de lux, alcatuit din 2 cladiri centrale si bungalouri cu unul sau doua etaje. Amplasat pe ambele parti ale drumului, accesul este posibil printr-un pasaj subteran. Stil elegant, camere confortabile, apartamente, 9 piscine, piscine private, restaurante si baruri, club pentru copii, centru SPA, sport si divertisment, servicii de cea mai inalta calitate. Cadru natural unic, plaja cu nisip proprie. Ideal pentru o vacanta confortabila, exclusivista.
Informatii folositoare
Plaja
Proprie, cu nisip. Sezlonguri si umbrele – contra cost. Prosoape de plaja – garantie.
Facilitati hotel
2 restaurante principale – sunt deschise pentru mic dejun si cina, restaurant à la carte, bufet restaurant, doua lobby-bar si un bar pe plaja, 3 baruri la piscina, 9 piscine in aer liber (8 – cu apa de mare – una cu jacuzzi si 1 – cu apa dulce), camere cu piscina privata – cu apa dulce, schimb valutar, room service si serviciu de seara , mini market, magazin de bijuterii, teleholl, acces gratuit la internet Wi-Fi, facilitati de spalatorie, parcare , curier, fax si servicii de secretariat. Servicii medicale, Farmacie – la 2 km. Sala de gimnastica, hammam – gratuit
Pentru copii
Mini club (4-12 ani), 2 piscine pentru copii, doua locuri de joaca, preparate alimentare pentru copii (la cerere), scaune inalte in restaurant si patuturi in camera – gratuit; Babysitting (la cerere – contra cost).
Pretul include :
-Cazare 7 nopti
-Masa HB ( mic dejun , pranz, cina)
-Pretul calculat pentru 1 persoana
-Transport propriu